AVISO: Esta oferta esta fuera de plazo de publicación y no se encuentra activa para recibir CV.

Puesto: PhD student in PV technology

Función: IAM study on commercial modules of different PV technology and IAM model validation and integration into simulation software - Design and implementation of instrumentation for measuring the spatial distribution of rear irradiance on bifacial modules.
Empresa: Universidad Politécnica de Madrid Nº de Plazas: 1
Referencia: HRS2024/239 Publicada el 3/6/2024 Publicada hasta el 14/06/2024
Tipo de Contrato: Indefinido Dedicación: Jornada completa Remuneración Bruta (euros/año): 22.000
Localidad: Madrid Provincia: Madrid Disponibilidad para viajar: Si, Internacional
Fecha de Incorporación: 01/07/2024 Fecha de Finalización: 30/06/2026

Master

Ingeniería Mecánica

I-036 Energía Solar

Idioma: Español Nivel Lectura: Alto Nivel Escrito: Alto Nivel Conversación: Alto

Bachelor´s degree in mechanical engineering.
Previous experience in research projects of at least 2 year - knowledge of research laboratories,
research methodologies, databases, etc.
Demonstrable international study or research experiences.

TAREAS/TASKS:

- IAM study on commercial modules of different PV technology and IAM model validation and integration into simulation software

- Design and implementation of instrumentation for measuring the spatial distribution of rear irradiance on bifacial modules, total horizontalirradiance and its spectral distribution. Experimental determination of SSF, MML and the design of an effective irradiance model.

REQUERIMIENTOS ESPECÍFICOS/SPECIFIC REQUIREMENTS:

Extracurricular activities related to photovoltaic energy are desired.