Puesto: Assistant professor of Physiology-Research on Metabolism

Función: Teaching on graduate courses in Human Physiology and Pathology (English and Spanish), assisting with program development, supervision of undergraduate and master´s students. Researching on Human metabolism and nutrition.Profesor Contratado Doctor by ANECA
Empresa: Universidad de Navarra
Referencia: Doctor en Fisiología-Metabolismo Publicada el 29/11/2020 Publicada hasta el 28/1/2021
Tipo de Contrato: Sin especificar Dedicación: Jornada completa
  Provincia: Navarra Disponibilidad para viajar: Sin especificar
Fecha de Incorporación: Septiembre 2021
Enlace URL: www.unav.edu/web/departamento-de-ciencias-de-la-alimentacion-y-fisiologia

Doctor

Biología (Titulación Universitaria)
Bioquímica (Titulación Universitaria)
Farmacia (Titulación Universitaria)
Ciencias Biomédicas (Titulación Universitaria)

B- Ciencias de la Salud

Candidates will have a PhD from an accredited institution in Human Physiology and Metabolism and a post-doctoral stage in this field (at least two years) in a non-Spanish University by the date of the commencement of the position. Also, accreditation as Profesor Contratado Doctor by ANECA will be required by that time.
Demonstrated research excellence or promise of research in his/her AOS is expected. The Department of Food Science, Nutrition and Physiology will take into consideration the successful candidate's ability to lead research or academic projects in his or her unit, to be genuinely committed to students and show a collaborative spirit with colleagues and administrative staff.